Покупка велосипеда
Участников: 3
Страница 1 из 1
Покупка велосипеда
З'явилися гроші на покупку нового велосипеда, хочу його зараз купити, доки є така нагода. Хто може допомогти з вибором гарного та зручного велосипеда, бажано за адекватну вартість.
Luter90- Сообщения : 382
Re: Покупка велосипеда
Насамперед раджу відштовхуватися від свого бюджету. Зараз хороший велосипед буде коштувати досить дорого, особливо якщо говорити про гірські велосипеди. На яку суму ти взагалі розраховуєш?Luter90 пишет:З'явилися гроші на покупку нового велосипеда, хочу його зараз купити, доки є така нагода. Хто може допомогти з вибором гарного та зручного велосипеда, бажано за адекватну вартість.
JeckShepard- Сообщения : 200
Хотілося б, звичайно, взяти щось дешевше, але я розумію, що занадто сильно економити не варто. Ідеально було б знайти велосипед не дорожчий за 7-8 тисяч гривень, бо більше я витратити не можу. Є варіанти якісь?JeckShepard пишет:
Насамперед раджу відштовхуватися від свого бюджету. Зараз хороший велосипед буде коштувати досить дорого, особливо якщо говорити про гірські велосипеди. На яку суму ти взагалі розраховуєш?
Luter90- Сообщения : 382
Какой именно тебе велосипед взять, я не скажу, так как не считаю себя человеком, который очень хорошо разбирается в велосипедах, хоть и периодически я на них езжу. Но, могу точно сказать, что за эти деньги ты спокойно найдешь хороший велосипед.Luter90 пишет:
Хотілося б, звичайно, взяти щось дешевше, але я розумію, що занадто сильно економити не варто. Ідеально було б знайти велосипед не дорожчий за 7-8 тисяч гривень, бо більше я витратити не можу. Є варіанти якісь?
От себя могу порекомендовать глянуть различные ассортимент велосипедов https://allo.ua/ru/velosipedy/ в интернет магазине алло. Выбор там достаточно большой, цены в принципе нормальные, возможно даже и скидки найти какие-то.
Сейчас просто не особо сезон для велосипедов и в местных магазинах ты их вряд ли найдешь, а вот в интернет магазинах они есть и в больших количествах. Так что смотри и выбирай наиболее понравившейся велосипед.
JeckShepard- Сообщения : 200
На сайте Самокат https://samokat.ua/ есть отличные варианты разных брендов. Важно определиться с типом велосипеда: горный, шоссейный или городской. Обрати внимание на характеристики по комфорту, весу и материалам. К тому же, читай отзывы покупателей - это всегда полезно для выбора.Luter90 пишет:З'явилися гроші на покупку нового велосипеда, хочу його зараз купити, доки є така нагода. Хто може допомогти з вибором гарного та зручного велосипеда, бажано за адекватну вартість.
Irish- Сообщения : 11
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: