Кухня
+5
SvitLana
Yulia
Zanetti
Дастин
Nastasia
Участников: 9
Страница 1 из 2
Страница 1 из 2 • 1, 2
Кухня
Привіт, ми нарешті добудували будинок і тепер починаємо його облаштовувати, у мене дуже велика кухня і то що є в магазинах я не хочу, хочеться чогось свого, ексклюзивного, як ні у кого немає. Розумію що це тільки на замовлення, так от хто у Львові мені може з цим допомогти?
Nastasia- Сообщения : 1
Re: Кухня
Повезло вам з розмірами кухні. Я теж мрію щоб кухня була велика, але, на жаль, живу в квартирі, а там в кухонному приміщенні знаєте скільки місця….
Якщо потрібні меблі, то краще зробити замовлення на місці. Щоб спеціалісти самостійно зробили заміри. А от побутову техніку раджу вам купувати в Інтернеті.
Гарний магазин, це Комфі . Ми нещодавно купували там хлібопічку. І дуже задоволені самим товаром і якісним обслуговуванням.
Якщо потрібні меблі, то краще зробити замовлення на місці. Щоб спеціалісти самостійно зробили заміри. А от побутову техніку раджу вам купувати в Інтернеті.
Гарний магазин, це Комфі . Ми нещодавно купували там хлібопічку. І дуже задоволені самим товаром і якісним обслуговуванням.
Дастин- Сообщения : 12
ремонт в своем доме растянивается на несколько лет, поверьте моему опыту, так что советую запастись деньгми и терпением
Zanetti- Сообщения : 708
раджу вам купувати в Інтернеті.
Владислав Кусаков- Сообщения : 2055
Страница 1 из 2 • 1, 2
Страница 1 из 2
Права доступа к этому форуму: