Шукаю доставку їжі до офісу в Броварах
Участников: 3
Страница 1 из 1
Шукаю доставку їжі до офісу в Броварах
Привіт, друзі! Шукаю місце, де можна замовити смачну їжу в офіс в Броварах. Порадьте, будь ласка, які ресторани або кейтерингові компанії тут доступні для доставки? Може, хтось має власний досвід замовлення їжі для колективу?
Prime240- Сообщения : 23
Re: Шукаю доставку їжі до офісу в Броварах
Привіт! Так, можу порекомендувати кілька місць для замовлення їжі в офіс в Броварах. Є такі кейтерингові компанії, як 'Смачні історії', 'Кулінарна радуга' та 'Офісний смак'. Вони пропонують різноманітні страви та можуть адаптуватися під ваші уподобання. Можете спробувати звертатися до них.
Luter90- Сообщения : 382
Дякую за інформацію! Я з радістю випробую рекомендовані вами кейтерингові компанії. А може, знаєте, куди звернутися для отримання додаткової інформації або замовлення? Можливо, у них є сайти чи контактні номери?
Prime240- Сообщения : 23
Я рекомендую замовляти їжу в Кейтеринговій компанії 'GoodChoice'. Їхні страви вражають різноманіттям і смаком. Вони мають зручний сайт, де ви можете ознайомитися з меню та зробити замовлення. Також, вони надають індивідуальний підхід до клієнтів і завжди вчасно доставляють їжу прямо до офісу https://goodchoice.kyiv.ua/ . Вам точно сподобається!
Luter90- Сообщения : 382
Я так понимаю Glovo уже не актуально, или они не катаются по Киеву?