Замовлення теплового насосу для дому
Участников: 3
Страница 1 из 1
Замовлення теплового насосу для дому
Давно замислювався про встановлення теплового насосу для опалення будинку, але зовсім не розуміюся на цьому. Чи можете підказати, які моделі краще обирати для дому площею 150 квадратних метрів? Хочу зрозуміти, який саме потужності насос мені потрібен і на що звернути увагу при виборі.
Luter90- Сообщения : 382
Re: Замовлення теплового насосу для дому
Якщо твій будинок має площу 150 квадратних метрів, то тобі потрібен тепловий насос потужністю приблизно 15-20 кВт. Рекомендую звернути увагу на моделі від компанії Aquaviva, вони мають добру репутацію на ринку. Важливо звернути увагу на коефіцієнт перетворення енергії (COP), чим він вищий, тим ефективніше працюватиме насос.
Полина- Сообщения : 39
Я знайшов кілька моделей від Aquaviva, зокрема AVH15S та AVH17ST. Чи є у когось досвід використання саме цих моделей? Цікавить, наскільки вони надійні та як працюють в умовах холодної зими. І ще, чи є суттєва різниця між моделями з індексами S та M? Не зовсім зрозуміло, чи варто переплачувати за додаткові функції.
Luter90- Сообщения : 382
Luter90 пишет:Я знайшов кілька моделей від Aquaviva, зокрема AVH15S та AVH17ST. Чи є у когось досвід використання саме цих моделей? Цікавить, наскільки вони надійні та як працюють в умовах холодної зими. І ще, чи є суттєва різниця між моделями з індексами S та M? Не зовсім зрозуміло, чи варто переплачувати за додаткові функції.
Раджу подивитися каталог теплових насосів для дому https://aquapolis.ua/ua/teplovye-nasosy-dlja-doma.html в інтернет магазині Aquapolis. Там є великий вибір продукції з детальними описами та характеристиками. Особисто я купував у них насос і залишився задоволений.
Великий плюс, офіційна гарантія на товар, що додає впевненості в покупці. Можна знайти моделі Aquaviva AVH15S і AVH17ST, які готові до відправлення. Особливо сподобалося, що у них є швидка доставка по Україні, що дуже зручно. Також можна порівняти різні моделі за характеристиками, що допоможе зробити правильний вибір.
JeckShepard- Сообщения : 200