Форум Все что нас волнует
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.
Поиск

Результаты :

Rechercher Расширенный поиск

Ноябрь 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календарь Календарь

Автошколи де краще вибрати?

Участников: 3

Перейти вниз

Автошколи де краще вибрати? Empty Автошколи де краще вибрати?

Сообщение автор Толя Сб Ноя 16 2024, 12:17

Чи є в Києві автошколи, які пропонують навчання онлайн? Хочу вивчити теорію дистанційно, а потім брати уроки водіння. Хтось уже пробував такий формат? Чи справді це зручно і якісно? Порадьте конкретні школи або курси, якщо знаєте.
Толя
Толя

Вернуться к началу Перейти вниз

Автошколи де краще вибрати? Empty Re: Автошколи де краще вибрати?

Сообщение автор Alenka Сб Ноя 16 2024, 12:18

Я пробував формат онлайн-теорії. Це зручно, бо можна навчатися вдома у зручний час. Лекції були записані, але були й живі вебінари, де викладач відповідав на питання. Головне — самому бути дисциплінованим, бо ніхто тебе не змушує сісти й вчитися.

Alenka

Сообщение автор Толя Сб Ноя 16 2024, 12:18

Мій друг проходив онлайн-навчання і сказав, що це гарний варіант для зайнятих людей. Головне, щоб курс був якісний, а не просто слайди. Я сам думаю про таку форму, бо це економить час. Практику все одно проходиш наживо, і цього достатньо.
Толя
Толя

Сообщение автор Арнольд Сб Ноя 16 2024, 12:19

Толя пишет:Мій друг проходив онлайн-навчання і сказав, що це гарний варіант для зайнятих людей. Головне, щоб курс був якісний, а не просто слайди. Я сам думаю про таку форму, бо це економить час. Практику все одно проходиш наживо, і цього достатньо.

Це зручно, говорю із власного досвуду, так як вибрав онлайн-навчання. Сам живу за містом і їздити кожен раз на теорію було б складно. Думав, буде важко, але тут https://stolica.com.ua/avtoshkola-onlajn/ усе настільки зручно організовано, що я швидко втягнувся.
Лекції можна дивитись у запису, якщо щось пропустив, а тести й завдання допомогли добре підготуватись до іспитів. Практика теж була супер: їздив з інструктором по Києву, і тепер я на дорозі почуваюсь як риба у воді. Якщо у вас немає часу на очне навчання — рекомендую спробувати онлайн.
Автошколи де краще вибрати? DDpIEMs
Арнольд
Арнольд