Форум Все что нас волнует
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.
Поиск

Результаты :

Rechercher Расширенный поиск

Ноябрь 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Календарь Календарь

Диван з системою дельфін

Участников: 2

Перейти вниз

Диван з системою дельфін Empty Диван з системою дельфін

Сообщение автор JeckShepard Ср Ноя 20 2024, 15:01

Я нещодавно зацікавився диванами системи Дельфін, і мені дуже цікаво, наскільки зручні ці моделі в реальному використанні. Мені потрібно зрозуміти, чи легко трансформується така система, чи комфортно сидіти на дивані в різних положеннях, а також чи не виникають проблеми з механізмом через кілька років експлуатації. Я чув, що такі моделі популярні, але хотілося б дізнатися думки тих, хто вже використовує такий диван. Як зручність цього дивану для щоденного використання?

JeckShepard

Вернуться к началу Перейти вниз

Диван з системою дельфін Empty Re: Диван з системою дельфін

Сообщение автор hekerda Ср Ноя 20 2024, 15:02

Я користуюсь диваном системи дельфін вже понад рік, і загалом досвід позитивний. Механізм трансформації працює справно, не зламався навіть після численних розкладів і складань. Щодо зручності, то сидіти на ньому комфортно, хоча спочатку здається, що він буде твердим, проте після деякого часу використання м'якість та зручність набагато краще.

hekerda

Сообщение автор JeckShepard Ср Ноя 20 2024, 15:02

Я думав, що з часом може бути проблема з такими системами. Щодо м'якості, то добре чути, що диван не надто жорсткий. А ти використовуєш його щодня або більше для гостей? Це важливий момент, бо я також планую обирати такий диван для щоденного сну. Чи немає якихось недоліків, на які варто звернути увагу?

JeckShepard

Сообщение автор hekerda Ср Ноя 20 2024, 15:02

Якщо говорити про недоліки, то варто зазначити, що хоча механізм і надійний, сам диван може потребувати регулярного догляду. Під час складання та розкладання деякі деталі можуть зношуватись, тому краще бути обережним. Я собі купував диван дельфін https://interia.com.ua/divani/raskladnye-divany/sistema-delfin/ в цьому магазині, і використовую його в основному для гостей, але мої родичі, які спали на ньому більше ніж місяць, не скаржаться на дискомфорт.
Механізм залишається працюючим, але за місяць постійного сну, можливо, знадобиться перевірка. Якщо ви хочете використовувати його щодня, слід звертати увагу на якість деталей та коректно за ним доглядати.
Диван з системою дельфін Divano-grande_interia-730x440

hekerda