Уборка после ремонта
+4
Admin
мустафа
Danil92
альошкин
Участников: 8
Страница 1 из 1
Уборка после ремонта
Не могу уже который день отмыть окна и двери после штукатурнфых и шлифовочных работ.
альошкин- Сообщения : 31
Re: Уборка после ремонта
Ну ач то тут посоветовать? Просто набраться терпения.
Danil92- Сообщения : 146
Дата рождения : 1989-05-13
Таким способом вы будете все-же долго мыть свою квартиру, как альтернативу могу посоветовать уборку после ремонта и вам наведут идеальный порядок.
Здравствуйте. Мы когда нуждались в аналогичной помощи, то обращались за помощью в их клининговую компанию . В целом они всё делают достаточно быстро и профессионально. Да и по карману особо не бьёт.
YuliaRai- Сообщения : 53
Есть много кампаний, которые занимаются этим вроде
Владислав Кусаков- Сообщения : 2055
Після ремонту залишилося багато пилу та сміття, а сама вже втомилась від цього. Може, хтось підкаже, де знайти професіоналів для прибирання?
kuran- Сообщения : 64
Життя в сучасному ритмі іноді не дає часу навіть на відпочинок, не кажучи вже про ґрунтовне прибирання. У квартирі накопичився безлад, і вирішила спробувати послуги клінінгу в Києві https://clean-home.com.ua/ приїхали вчасно, привітні й професійні працівники швидко взялися до роботи. Вони не лише прибрали пил, а й очистили килими та вікна, чого я вже давно не робила. Результат перевершив мої очікування: все виглядало так, наче квартира тільки після ремонту. Відразу відчула легкість і комфорт у домі. Звільнений час подарував мені можливість просто розслабитися.
Luter90- Сообщения : 382