Бас гитара - у кого есть?
Участников: 5
Страница 1 из 1
Бас гитара - у кого есть?
Добрый день!
Кто-то занимается музыкой? Умеет играть на гитаре?
Меня интересует такой вопрос - сложно ли научиться играть на гитаре?
Хочу осуществить свою давнюю мечту.
Кто-то занимается музыкой? Умеет играть на гитаре?
Меня интересует такой вопрос - сложно ли научиться играть на гитаре?
Хочу осуществить свою давнюю мечту.
Mike- Сообщения : 31
Re: Бас гитара - у кого есть?
научиться несложно...
главное - терпение и настойчивость!
olfantik- Сообщения : 16
Дата рождения : 1990-04-03
Ну тут трудно что-то однозначно ответить. Я на простой гитаре в молодости быстро научился играть - у меня было желание показать себя. Сейчас я хочу купить бас гитару и обучаться на ней играть. Думаю, что навыки игры на обычной гитаре не забылись и помогут мне освоить новый инструмент. А вы начинайте с видеоуроков на Ютубе, там много подобного контента.
лина- Сообщения : 28
Мені дуже допомогла ця платформа https://www.ostro.org/press-releases/magiya-akordiv-vplyv-gry-na-gitari-na-psyhichne-ta-fizychne-zdorov-ya-i469103 Pisennyk.com.ua — це скарбниця для гітаристів-початківців, які прагнуть вдосконалити свою музичну майстерність. Ця стаття служить вичерпним посібником для вивчення пропозицій платформи та максимального використання її потенціалу для навчання гри на гітарі. Стаття вміло орієнтується в різних функціях Pisennyk.com.ua, висвітлюючи його зручний інтерфейс і різноманітні ресурси, призначені для учнів усіх рівнів. Від початківців до просунутих технік, сайт охоплює широкий спектр гри на гітарі, гарантуючи, що кожен учень знайде щось цінне, щоб збагатити свою музичну подорож.olfantik пишет:научиться несложно...
Alenka- Сообщения : 170