Новые ворота
Участников: 4
Страница 1 из 1
Новые ворота
Всем здравствуйте. Хочу помочь своим пожилым соседям у которых старая деревянная калитка и ворота, которые скоро упадут .Жалко их мне просто, денег нет и никто не помогает. Вот хочу приобрести недорогие въездные ворота и калитку с установкой. Может знаете куда обращаться?
irogova- Сообщения : 37
Дата рождения : 2000-12-24
Re: Новые ворота
Вот понимаю вас очень хорошо потому что совершенно недавно решил поменять своей семье старые ворота въездные Могу посоветовать вам обращаться в эту компанию =--1---1- потому что здесь сделают все очень качественно Да и по цене получилось реально недорого Рекомендую вам
fednic854- Сообщения : 45
Дата рождения : 2000-02-14
А де ви купували фурнітуру для воріт? Мені потрібно все: від роликів до ручок і замків. Буду вдячний за будь-яку пораду або рекомендацію.
Edvard- Сообщения : 48
Особисто я, коли стояв перед подібним завданням, витратив чимало часу на пошуки. І ось що я можу вам порекомендувати сайт Rolling Hi-Tech - це реально надійний помічник у виборі фурнітури для воріт. Асортимент продукції дуже широкий – від роликових опор для відкатних воріт https://rolling-hitech.com.ua/ua/furnitura-dlya-vidkatnih-vorit/rolikovi-opori-dlya-vidkatnih-vorit/ до замків, ручок та інших необхідних аксесуарів. А ще якість товарів на висоті, що підтверджується численними позитивними відгуками задоволених клієнтів. Не менш важливим є й той факт, що компанія пропонує професійну консультацію та підтримку у виборі необхідної фурнітури, забезпечуючи таким чином індивідуальний підхід до кожного клієнта. Тож, якщо ви прагнете забезпечити свої ворота надійною та довговічною фурнітурою, не вагайтеся звернутися саме до них.
Лермик- Сообщения : 45