Чи можна купити гірний велосипед до 25 тисяч гривень?
Участников: 3
Страница 1 из 1
Чи можна купити гірний велосипед до 25 тисяч гривень?
Чи реально купити нормальний гірський велосипед до 25 тисяч гривень? Дуже хочу кататися по лісових стежках та горах, але не хочу витрачати величезні гроші. Цікавлять ваші поради щодо моделей, на що варто звертати увагу при виборі?
Luter90- Сообщения : 382
Re: Чи можна купити гірний велосипед до 25 тисяч гривень?
За такі гроші можна знайти непогані варіанти. Головне - звертай увагу на раму, трансмісію та гальма. Перевіряй, щоб рама була алюмінієва, бо вона легка і міцна. Шукати варто моделі з трансмісією Shimano або SRAM. Гідравлічні гальма будуть великим плюсом, бо вони надійніші і краще працюють у важких умовах.
Полина- Сообщения : 39
А чи є конкретні моделі, які ти можеш порадити в цій ціновій категорії? Розглядав кілька варіантів, але все ще не впевнений. Важливо, щоб велосипед підходив для різних типів місцевості, був надійним і не вимагав постійного ремонту.
Luter90- Сообщения : 382
Luter90 пишет:А чи є конкретні моделі, які ти можеш порадити в цій ціновій категорії? Розглядав кілька варіантів, але все ще не впевнений. Важливо, щоб велосипед підходив для різних типів місцевості, був надійним і не вимагав постійного ремонту.
Якщо шукаєш хороший гірський велосипед до 25 тисяч, раджу звернути увагу на Marin Bobcat Trail 3 https://veliki.com.ua/ua/goods_marin-bobcat-trail-3-27-5.htm він чудовий для початківців і має відмінні характеристики за свою ціну. Подивися на нього в інтернет-магазині Veliki.
У них великий вибір велосипедів, детальні описи товарів, офіційна гарантія і швидка доставка по Україні. Я сам там купував, сервіс на висоті. Велосипед має алюмінієву раму, трансмісію Shimano і гідравлічні гальма, тож він ідеально підходить для різних місцевостей і надійний в експлуатації. Зверни увагу, це чудова інвестиція у твоє здоров'я та задоволення від катання!
JeckShepard- Сообщения : 200